Er du virkelig i slaget?

Da kan du vinne 7 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du et halvt sekund? Fint, det er tiden jeg trenger for å oppsummere min erfaring med golf, noe som sikkert bidrar til å forklare alle fordommene jeg har om sporten.

LES OGSÅ:

Én av disse fordommene er at hvem som helst kan tjene millioner på å slå en liten ball oppi et hull. På denne golfbanen i Sør-Afrika er det faktisk sant.

(Sjekk videoen og bildespesialen nederst i saken!)

Noe ekstra

Det er likevel ikke en hvilken som helst bane det er snakk om. Den har for det første nitten hull, i motsetning til de sedvanlige atten som Tiger Woods og de andre gutta forholder seg til når tjener penger.

For det andre så befinner det nittende hullet seg nedenfor et utslagspunkt plassert på toppen et 430 meter høyt fjell ...

Legend Golf & Safari Resort tilbyr med andre ord en golfopplevelse verden ikke har sett maken til, men det stopper naturligvis ikke der.

Les også: De kjører som gærne

Millioner av kroner

Klarer du få ballen i det nittende hullet, som de like godt har kalt Extreme 19th, på ett slag, vanker det nemlig fine premier. Intet mindre enn én million dollar, eller nesten sju millioner kroner, kan du ta med i kofferten hvis du utrolig nok skulle klare det umulige slaget.

Først må du uansett komme deg til toppen av fjellet. Og i golfsportens verden skjer det selvsagt via helikopter. Når du først har kommet deg ut på den småskumle avsatsen og får sendt ballen utenfor fjellsiden, tar det nesten 30 sekunder før den når greenen langt, langt der nede.

Utrolig nok er helikopterturen inkludert i de 220 dollarene (nesten 1500 kroner) det koster å spille seg gjennom alle nitten hullene, i tillegg til at du får med deg en DVD av slaget fra fjellet.

Extreme 19th er et par tre-hull, som vil si at du ideellt sett er ment å klare det på tre slag. Gjør du det altså på ett har du sikret din økonomiske framtid, og sannsynligvis også tillatelse til å småsnakke med Tiger neste gang du treffer ham.

Les også: Du vil ikke tro hva dette hotellet koster

Sjekk videoen!

På videoen under kan du se golfproffene Padraig Harrington og Raphael Jacquelin gjøre sitt aller ytterste for å treffe det lille hullet.

Det nittende hullet er forøvrig ikke en del av golfrunden på det spektakulære anlegget til Legend Golf & Safari Resort, men et ekstramoment for de virkelig vågale - og virkelig pengetrengende.

Atten profesjonelle toppspillere har designet hvert av de øvrige hullene, som ikke er i nærheten av å være så luftige som det femte hjulet på vogna.

Kilder: Born Rich, Daily Mail, Legend Golf & Safari Resort

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!