Er det et fly? En båt? En bil?

RC Foam Hydro Flyer er alt på en gang, men ti ganger så moro.

Dette er kanskje ikke helt den hellige treenighet, men det kan ikke være langt unna. En ting er det når en klarer å komme opp med biler som går like bra på land som på vann, men når en setter sammen et radiostyrt kjøretøy som takler vann og land like bra som den takler en tur i lufta, er det på tide å sette seg ned i sofaen og tenke over livet, døden og kjærligheten.

LES OGSÅ:

Og hvorfor du ikke er ute i Guds frie natur og kjører RC Foam Hydro Flyer.

Trykk på lenken til venstre for å se den fantastiske videoen av Hydro Flyer - eller bla deg gjennom bildespesialen vår!

Liten og kjapp.

Den halvmeter lange og 270 gram tunge skapningen består av to motorer, som sørger for utrolige hastigheter nesten uansett hvor den måtte befinne seg. Hydro Flyer har en eller to propeller i fronten, alt etter hvor en kjøper den.

Du kan ta av fra land til vann, fra vann til lufta, og tilbake igjen på bakken. Hvis tilskuerne fortsatt ikke er imponert kan du for eksempel loope deg fra et element til et annet. Da skal du se munnen åpner seg.

Batteridrevet.

Hydro Flyer drives av seks AA-batterier, og styres via en tre-kanals fjernstyring. Du kan velge mellom to forskjellige innstillinger - beginner og pro. Dermed unngår du å bryte sammen i krampegråt foran sønnen din, fordi du hele tiden krasjer i tre, postkasser, pensjonister og andre ubevegelige objekter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på det lille vidunderet er 80 dollar, eller snaue 600 kroner, og den kan blant annet bestilles på eBay.

Takk til Kenneth for tipset!