EnergyPod er for tyvsovere

Nå er det slutt på å legge hodet på skrivebordet.

Problemet med å legge det enorme hodet ditt diskret på kontorpulten for å ta en såkalt power nap, er at du ser ut som en unnasluntrer. Ingen liker unnasluntrere, ikke engang unnasluntrerne selv.

LES OGSÅ:

Sovepode.

Legger du deg derimot ned til å sove på pauserommet eller i smått spektakulære EnergyPod fra Metronaps (bildet over) ser du plutselig viktig ut igjen, han som holdt ut helt til slutt, men som bare behøver en kjapp tur til søvnlaben for å friske opp batteriene igjen. Han er simpelthen selskapets neste stjerne!

EnergyPod er med andre ord laget for den raske hurtigsøvnen, og er ment å skille deg såpass ad fra omverden at du klarer sovne.

Får hetta.

Glassfiberstolen har en hette som senkes ned over ansiktet og overkroppen til den som skal sove, og hetten skal angivelig også dempe lyden utenifra - og innenfra. Ingen vil at hun pene på regnskap skal høre snorkelyder idet hun går forbi.

Poden har innebygde Bose-høyttalere og hodetelefoner, og kommer visst nok med et minnekort fullt av musikk. Hvis bare ett av sporene begynne med "new" og slutter med "age" har du vår tillatelse til å knuse hele stolen med en overvektig slegge.

Dyr!

Etter 20 minutter begynner stolen å riste varsomt, i tilegg til å bombardere øynene dine med lys.

Stolen koster rundt 50 000 kroner, så her trengs det et kraftig spleiselag på arbeidsplassen, eventuelt at noen stikker fingrene sine i klubbkassa.

Kilde: Gizmodo