En sak om å møte veggen

Single er noe ganske annet enn double, også i leiligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det eksisterer en vrangforestilling som sier at alle som er single lever et uorganisert, rotete liv, med stua full av klær som skal til vask, halvspiste chipsposer i sofaen, og skitne tallerkner med organisk liv som ikke en gang biologiprofessorer kjenner til. Slik er det naturligvis ikke. Det finnes tross alt en liten promille som har det ryddig.

LES OGSÅ:

For rotehoder som frivillig eller ufrivillig ikke lever i tosomhet kan kanskje denne imponerende veggen være et ryddig alternativ.

Selvrealisering

Den heter simpelthen Oneself, eller "en selv" på norsk, og selv om veggen ser uskyldig ut ved første øyekast, skjuler den nesten alt du trenger til morgen- og kveldsstellet når du begynner å gå ting litt nærmere etter i sømmene.

Badet har blant annet dusjkabinett, vaskeservant, håndklesskap og - hold deg fast - uttakbart toalett. Hvis du har drømt om å stå på soverommet samtidig som du er på do kan drømmen kanskje bli virkelighet med Oneself.

Det modulbaserte badet er enn så lenge et konsept designet av en mann ved navn Pavel, og slik vil det nok forbli en stund. Verden er nok fortsatt ikke klar for toalett som stues bort i rom man vanligvis forbinder med helt andre ting.

Kilde: Home Tone

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!