Elektrisk rullebrett

Electric Power Board vil skaffe deg mange misunnelige blikk fra kidsa i nabolaget.

Electric Power Board er vel det man kan kalle skateboard for voksne. Når man begynner å trekke på åra er det kanskje ikke lengre så fristende å kaste seg nedover gelenderet på ei trapp, eller påføre seg selv kroniske hodeskader ved å sette nedover en bratt bakke med nyasfalterte farstdumper du ikke viste om.

LES OGSÅ:

Da er det mer behagelig å dure bortover fortauet uten å måtte anstrenge seg. I motsetning til vanlige rullebrett som er avhengig av fraspark for å få fart, går dette elektriske brettet av seg selv, i tillegg til at det skal være stille som mus.

Sjekk video av brettet i aksjon under artikkelen!

Alle som har bodd ved siden av et sted hvor skateboardere samler seg, vet kanskje hvor mye bråk et slikt lite brett kan lage (for ikke å snakke om alle smerteskrikene).

Men Electric Power Board er altså svært så behagelig for trommehinnene. Du styrer brettet ved hjelp av en håndkontroll som gir deg mulighet til å bremse og øke farten etter behov.

Brettet, som selges på det relativt maskuline nettstedet extremetoysforboys, koster rundt 4300 kroner.

På nettsiden heter det at brettet er ypperlig for alle som trenger å trene på skateboard-, snowboard-, eller wakeboard-ferdighetene sine. Brettet har en toppfart på rundt 21 km/t. Du bør med andre ord ikke ha det altfor travelt...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på play for se se video av Electric Power Board!

Kilde: ExtremeToysForBoys