Electrobike Pi er enklere enn matte

Latsabber på sykkel har aldri hatt det bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha lekt oss litt med en elektrisk sykkel i fjor, fant vi blant annet ut to ting: De er for tunge, og de er for dyre.

LES OGSÅ:

Electrobike Pi ser ut som den følger samme malen. Den koster mer enn 3,14 kroner, for å si det slik.

Grønn kraft.

Den har en massiv el-motor med en hel hestekreft, som slipper ut så lite farlige gasser at miljøbevegelsen kommer til å gi deg en klem som varer og varer og varer.

Hvis du er perfeksjonist og ønsker å redusere utslippene til null, kan du installere en svær, halvsirkelformet solcelle-lader som får deg til å se ut som du nettopp landet fra år 2030 (sjekk bilder til venstre!). Bare ved å lade sykkelmotoren med solenergi kan du få hele fire mil ekstra kjørelengde ut av den - uten at du behøver bruke pedalene.

Beskjeden og dyr.

Toppfarten på 750-watts motoren er ikke mer enn 32 km/t, så ikke belag deg på at du kan rase inn på motorveien utenom rushtida.

Den beskjedne hastigheten skyldes ikke bare den beskjedne motoren, det er også en konsekvens av at sykkelen veier hele 26 kilo - før du har satt deg på setet.

Sørg også for at du allerede sitter nå som vi skal fortelle deg prisen. I basic-utgaven koster Electrobike Pi utrolige 41 000 kroner, selv med dagens rekordlave dollarkurs på under 5,50. Skal du ha med den spektakulære solcellskjermen må du ut med 10 000 kroner til.

Det er også mulig du behøver ekstra batteri. De koster 4100 kroner stykket.

Hvem sa at det var billig å redde verden? Ikke jeg.

Kilde: Gizmodo