Du vokser med Madame Tussauds

Er du klar for å forevige deg selv?

Det ultimate beviset på at du har nådd toppen av kjendiskarrieren er ikke at du blir invitert på middag i Det Hvite Hus, eller at du endelig kan snike deg forbi absolutt alle de hippe utestedskøene i hovedstaden - mens de som står og fryser i kø-kulda til og med applauderer deg idet du passerer.

LES OGSÅ:

Tussete av Tussauds.

Det endelig beviset er at du noen lager en voksfigur av deg som turister i London, Amsterdam og New York vil diskutere i timevis. Ligner den? Har ikke han en vorte til høyre for nesen? Og hvorfor har de glattet over føflekken på halsen? Og nesen hans er mye styggere i virkeligheten!

Nå kan også du få din egen voksfigur i beste Madame Tussauds-stil, og det koster deg bare 1.8 millioner kroner.

Prisen er altså minst like stiv som ansiktsuttrykket til Ophrah-voksfiguren, men den inkluderer full pakke. Du får tilgang til hele den ekspertisen Madame Tussauds besitter, og voksfiguren, som tar rundt fire måneder å lage, kan plasseres hvor du vil.

Det vil si, hvis du ønsker å sette den på Slottsplassen i Oslo er det mulig du bør søke om tillatelse først.

Strategisk måling.

Du må også gjennom flere poserings-sesjoner for Madamens eksperter, der du inntar den posituren du mener er mest fordelaktig for deg selv, og der du også blir målt i alle bauger og kanter for at den ferdige voksfiguren skal bli så naturtro som mulig. Også hår-, øyenfarge og høyde blir notert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med på kjøpet får du også et fotoalbum og en DVD som dokumenterer prosessen fra begynnelse til slutt, og også transport og installasjon av voksfiguren er inkludert i prisen.

Hvis du er veldig glad i deg selv, og mener at andre bør få se hvor nøyaktig hvor glad, kan du bestille en Tussauds-voksing her.

Kilde: Firebox.com