Død og begravet

Mote er ikke bare en ting for folk som er i live.

Du er en sann individualist, er du ikke? Nekter å bruke ostehøvler som ikke kommer fra Dolce & Gabbana, og har bare forakt til overs for bermen som løper rundt i skjerf til under 3000 kroner når vinteren kommer?

LES OGSÅ:

Ikke mist motet.

Likevel, du gruer deg til livet etter døden. Å bli begravet i noe som likner den polerte furumoten til pensjonerte fruer i pene, møblerte hjem får deg til å våkne midt på natta mens du brøler "Bolia!".

Oxford Coffins har svaret på hva som skjer etter døden: fargerike kister. Med spesialdesigna oppbevaringsbokser for etterlivet kan du være sikker på at de andre som ligger begravet på kirkegården vil sende mer enn ett misunnelig blikk i din retning.

Forskjellige motiv.

Du kan få alt fra kitschy elg-i-solnedgang-motiver til logoen til favorittlaget ditt i fotball. Musikere kan dekorere kista med noteark og instrumenter, mens religiøse kan kle den med bilder fra Jesu' siste nattverd.

Den amerikanske produsenten tilbyr også kremeringskister, i tillegg til barnekister. Det siste gjør så vondt å se på at vi ikke har hjerte til å publisere bildene.

Trykk på bildene under for å se et utvalg av de virkelig individuelle kistene.

Kilde: Spluch