Dingsehimmel!

Du har kanskje ikke begynt å tenke på julegaver enda? Vel, butikker og produsenter er ute etter deg...

Spillkonsollen Nintendo Wii ble kåret til årets julegave av elektronikkbransjen i går kveld, og vi tipper den vil ligge under mange juletrær i år. Vel fortjent, men det ble også vist frem andre duppeditter som vi synes fortjener en plass i solen.

LES OGSÅ:

CrossOverGPS.

Vi har testet mange GPSer i løpet av året, men de fleste har et bruksområde som begrenser seg til bilen.

På det punktet skiller serien Magellan Roadmate 2000T seg ut. GPSen kan nemlig brukes både på landeveien, ombord i båten eller på fjelltur. Dette setter selvfølgelig krav til batteritiden, som er oppgitt til 8 timer. GPS-en er vanntett og skal tåle en dukkert i sjøen dersom du er uheldig og mister den overbord.

2000T-serien består av modellene 2200T og 2250T. Begge er velsignet med norsk tekst og tale og leveres med kartdata fra Navteq. GPS-en kan også brukes som MP3-spiller og bildefremviser, og har selvfølgelig fotoboksvarsling.

2200T leveres med kart for Skandinavia, mens 2250T er litt mer eksklusiv og tilbyr kart for hele Vest Europa.

2200T blir tilgjengelig 1. desember til en pris på rundt 4000 kroner. Vi må vente litt lengre på 2250, som ikke dukker opp før på nyåret. Prisen på denne er foreløpig ikke kjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tappekran.

Et annet morsomt produkt som ble vist frem var et fem-liters tappeanlegg fra OBH DraughtMaster. Dermed kan du brygge voksenbrus hjemme på kjøkkenet, og slipper å tenke på å måtte løpe til butikken hver lørdag fem på seks...

Prisen på tappekrana ligger på rundt tusenlappen.

Dingsehimmel!


HD for alle penga.

Samsungs blu ray-spiller ble selvfølgelig vist frem sammen med 1080p-skjermen Samsung 40F71. Dersom du har bladd opp 11.000 kroner for spilleren, men ikke har noen filmer, kan du glede deg over at det fra og med i dag er 11 blu ray-filmer tilgjengelig. Filmene vil koste rundt 280 kroner.

Det koster å være først med andre ord... Blu-rays store konkurrent, HD DVD, vil dukke opp tidlig i 2007, og forhåpentligvis vil prisene på slike spillere falle relativt raskt.

Dingsehimmel!

Smart TV.

Packard Bell var også på plass og viste frem sin kombinerte flatskjerm, PC og DVD-opptaker som vi skrev om før sommeren. Vi fikk leke oss litt med TVen og ble aldri så lite fasinerte, da spesielt av fjernkontrollen som lot oss styre musepekeren på skjermen. Testprodukt er på vei inn til redaksjonen i skrivende stund.

Dingsehimmel!

(Du kan se større bilder av produktene til venstre)