DeVillain Folding Guitar kan brettes

Men vil rockerne like den?

Det er bare én ting rockere liker dårligere enn lettøl etter konserten, og det er å bli avvist på flyplassen fordi gitaren deres er et "typisk våpen brukt av lokale fraksjoner av Al-Qaida for å ta knekken på amerikanske soldater ved å spille den franske nasjonalsangen med masse, masse vreng."

LES OGSÅ:

Og brett.

Utrolig nok får gitaristene nå hjelp av SAS. Det vil si, de får hjelp av Fredrik Johansson, en svensk SAS-pilot som spiller gitar på fritida - og som har blitt lei av trakasseringen i sikkerhetskontrollen.

Han har designet verdens første sammenleggbare gitar, slik at den enkelt kan pakkes som håndbagasje. Mens konvensjonelle rockere med konvensjonelle rockegitarer fortsatt må stå og krangle med Securitas-vaktene, glir du rett gjennom med din kompaktgitar.

Strengene henter med.

Det som er ekstra smart med Folding Guitar er at strengene følger bretten, slik at den er klar til å spilles på umiddelbart etter at den er foldet ut igjen.

Problemet med nyvinningen er du må tilhøre det øvre rock-elite-sjiktet som drikker Cristal for å få råd til den. Veiledende pris blir på rundt 2600 Euro, eller cirka 21 000 kroner.

Folding Guitar ble lansert forrige under Frankfurt Musikmesse, og kan forhåndsbestilles hos Devillain.