Det trengs to for å danse tango

Men det trengs bare én Denon DN-HD2500 for å lage en svett klubbkveld.

Det føles som en mannsalder siden at store deler av befolkningen fant det helt naturlig å oppsøke platebutikker for å handle store, sorte, flate vinyltallerkner, som heldigvis inneholdt musikk, og ikke gamle matrester.

LES OGSÅ:

Selv om et flertall av DJer fortsatt sverger til platespilleren, er det flere og flere som har funnet ut at de ikke kan slippe unna den digitale tidsalderen (vi beklager klisjebruken).

Disker opp med diskplass.

Med DN-HD2500 gjør Denon det de kan for å gjøre seg selv imotståelige. Den tohodete mediamikseren har både USB-kontakt og en 2.5" harddisk. Dermed kan du lesse over musikk fra både laptoper og eksterne harddisker, i tillegg til å fylle opp den interne disken med MP3-filer.

Detaljer rundt spilleren er fortsatt få, ettersom spilleren er så rykende fersk at det sannsynligvis bare er noen få Denon-ansatte som vet om den.

Tastestyrt.

Det vi vet er at den kan styres via et vanlig USB-tastatur, og at den tilbyr en utrolig mengde kontroll- og miksemuligheter. DN-HD2500 har blant annet en stor og oversiktelig skjerm, to liksom-disker som kan brukes til å justere tempoet på musikken, i tillegg til liksom-scratching og cueing. Dermed kan musikken droppes inn på akkurat rett sted, omtrent som i gamle dager da stiften og vinylen gjorde det samme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på HD-2500 er foreløpig ukjent, og ikke forvent denne i butikken på en god stund enda.

Kilde: Engadget