Det er krig

Krig mot bakteriefloraen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verden er i krig. Dørhåndtaket du akkurat la din klamme hånd rundt på din lokale kaffebar gikk umiddelbart til angrep, og du så ikke en gang at noe var i ferd med å skje. Bakteriene bedriver mer umoralsk krigføring enn det noen vil hevde George W. Bush gjør, og trusler om Guantanamo biter ikke.

LES OGSÅ:

Denne UV-skanneren, derimot. Den biter.

Tidkrevende.

Hvis du har tid til å sette av et par timer hver dag kan hverdagen nemlig bli nesten helt bakteriefri. Du har et par timer å slå ihjel, har du ikke?

Skanneren kan desinfisere alt fra datatastatur og dørhåndtak til mus og offentlige toalettvasker, og alt du behøver gjøre er å veive skanneren over den aktuelle gjenstanden slik at de ultrafiolette strålene får noen sekunder til å gjøre jobben. Gjør du jobben din ordentlig kan høstinfluensaen eller vårforkjølelsen være en saga blott.

Nesten alt.

Det gis løfter om at så mye som 99.9 prosent av alle bakterier vil stryke med etter en strålebehandling, men kjenner vi deg rett vil nevrosene sørge for at du ikke får sove på grunn av den ene prosentdesimalen som slapp unna.

Skanneren bruker fire AAA-batterier, koster 29.99 dollar (154 kroner), og kan muligens bestilles her.

Ha et lykkelig og bakteriefritt liv.

Kilde: Geekologie