De gir deg varme hender

Hanskene du kan bli rik av.

Markedet flyter over av humbug i form av alternative metoder som skal helbrede deg. Varme hender er intet unntak. Lettlurte mennesker lar liksom-healeren legge hånden på lettjente penger.

LES OGSÅ:

Vel. Denne saken skal ikke handle om verken klarsynte eller lettlurte, men om hanskene som gjør hendene dine varme, og det er ikke svindel.

Aevex Gloves-hanskene
vil sørge for å myke opp de mest frosne isfingre, og det ved hjelp av ny teknologi som er vevd inn i stoffet på hanskene.

Vekselvarme.

Den fascinerende teknologien gjør at hanskene vil tilpasse seg etter temperaturen på fingrene dine. Kalde fingre vil få hanskene til å aktivere varmen umiddelbart, er du derimot varm nok, vil hanskene også sørge for å deaktivere varmen.

Hvem vet hvor lenge en standard healingøkt varer, men disse hanskene vil kunne holde hendene dine varme i opptil 6 timer om gangen.

Har du lettlurte venner kan du altså først bli rik, før du blir vennløs etterpå.

Stiv pris.

Men først vil hanskene gjøre deg en god del fattigere. De koster drøye 1800 kroner. Men i enhver suksessbedrift ligger det høye oppstartskostnader, før pengene etter hvert begynner å strømme.

Eventuelt kan du bare bruke de når det er kaldt ute.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: aevex.com