De er bygget av legoklosser

Er du rik kan du nå få din egen personifiserte legostatue!

Det er lite som vekker nostalgiske minner som legoklossene fra barndommen. Selv hadde jeg en stor bøtte med ulike farger, en bøtte med atomer som kunne bli til det meste, kun fantasien satte grenser. Akk, den barndommen.

LES OGSÅ:

Nathan Sawaya må være en av de få som fortsatte å bygge lego, lenge etter at de fleste andre lot sin bøtte gå i arv til den neste generasjonen. Og han har praktisk talt også spesialisert seg på å bygge generasjoner.

Utrolig!

Ved hjelp av noen bilder av mennesker i helfigur og en haug med legoklosser, har Nathan fått disse statuene til å se ganske så like ut som originalen.

Sjekk bildene til venstre!

Målene både i omkrets og høyde er helt på centimeteren, og hver figur er limt sammen av ca 20 000 legoklosser. Resultatet er så imponerende at selv voksfigurene i Madame Tussauds vil nok bøye seg i støvet for likheten.

Send inn bilde.

Hvis du vil ha din egen statue, det vil si hvis du vil bli legofisert, så kan du altså sende inn et bilde av deg selv til Nathan Sawaya og han vil sende deg en legoutgave i posten, så lik at du bokstavelig talt vil komme til å møte deg selv i døren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du vil ha hele familien i lego? Nathan gjør familieportrett også. Det er i så fall bare å begynne å spare, hver statue koster drøye 400 000 kroner, så det ultimate er nok små familier eller dvergfamilier.

Synes du dette ble for mye penger, kan du jo prøve å bygge selv … :-)

Kilde: neimanmarcus.com