De 5 tøffeste syklene akkurat nå

Det blir ikke snø i år uansett...

Siden utvalget i sykler er så enormt trenger du ikke lenger å humpe rundt på tandemsykkelen du arva etter bestefar. For deg som lider av like stor beslutningsvegring som modeller lider av spisevegring, er imidlertid det store spørsmålet hvilken type sykkel du bør velge?

LES OGSÅ:

Ser du i venstremargen finner du våre favoritter, i tillegg har nettstedet Techeblog satt sammen en liste over de fem mest high-tech syklene som er å få kjøpt akkurat nå.

De 5 tøffeste syklene akkurat nå

Nr 1. Revo Power.

Dette beistet er mest for de late av oss. I forhjulet finner du nemlig en to-taktsmotor som skal trekke deg oppover de bratteste bakkene.

Moro, bevares, men etter å ha kjørt vår DT80 døgnet rundt på slutten 80-tallet synes vi lukten av to-takts-olje trekker kraftig ned. Vi ville derfor valg denne med el-motor i stedet.

2. Solcelle-sykkelen.

For de naturbevisste bør dette være valget.

Selv synes vi denne ser kulere ut enn den faktisk er, men så er heller ikke vi strikkende medlemmer i Natur og Ungdom. Det store minuset er at solcelle-panelene ikke klarer å dra ekvipasjen opp i mer enn 25-30 km i timen.

3. Ktrak: Halvt sykkel, halvt ski.

Ktrak har vi fortalt deg om før, men det er fortsatt den ultimate julegaven til ekstremværsyklister eller til de som bor i områder hvor det fortsatt er snø.

Artikkelen fortsetter under annonsen

4. A-bike.

Er du en minimalist er det denne du skal ha. A-bike er nemlig verdens minste sammenleggbare sykkel, enda bedre: Det er faktisk mulig å sykle på den også. Se videoen under om du ikke tror oss.

5. Dekra D-Drive.

Har du noengang skiftet et kjede har du skiftet et for mye.

De 5 tøffeste syklene akkurat nå

Denne sykkelen har kassert kjede-driften til fordel for kardang-drift. Prisene starter fra 3.00 dollar, det er det lite å si på, med tanke på alle pengene du sparer på å ikke henge buksebeinet fast i kjedet hver gang du er ute på tur.

Lyst på mer? Her finner du dingz-gjengens sykkelfavoritter!

Kilde: Techeblog