Dama di vil elske disse

Her er laptopene som gjør kjæresten din til en datanerd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jasså, så du trodde ikke at damer var interessert i data?

LES OGSÅ:

Det er i så fall bare fordi du ikke har vist dem de ekstravagante laptopene fra Ego Lifestyle. De er nemlig formet som lekre vesker med bærereim og det hele, og kommer i tillegg i så mange varianter at du garantert vil finne noe som faller i smak.

Ego?

Det selvsentrerte navnet passer egentlig perfekt, for dette nederlandske selskapet har selvfølgelig spesialisert seg på latterlig dyre bærbare datamaskiner til latterlig rike mennesker.

Men hva forventer du egentlig når det ser så bra ut?

Veske-PC.

Ego har tidligere lansert PCer dynket i både Swarovski krystaller og ekte diamanter, og det dukker jaggu opp på de nye modellene også: Du kan velge mellom Ego Editions, The Personal Edition, The Diamond Edition og The Limited Editions Designer Collections - og du finner bilder av dem alle til venstre for teksten her.

En ting har imidlertid ikke forandret seg: Det er fortsatt umulig å finne noe fakta om spesifikasjonene til Ego-laptopene. I praksis kan du derfor anta at dette er PCer som fungerer greit til nettsurfing og helt OK til å hamre ut powerpoint-presentasjoner.

NYTT: Sigvald har tipset om spekkene til Ego-laptopene, som du finner nederst i denne brukermanualen.

Faktisk var det langt bedre enn fryktet, men insisterer kjæresten din på en ordentlig gaming-PC bør du fortsatt går for en XPS fra Dell...

Kilde: Born Rich og ifitship.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!