Benken som ble boombox

Musikksamlingen din er ikke lenger en personlig greie.

Liker du å gå tur i parken for å lytte til fuglekvitter og ellers bare nyte roen? I så fall bør du oppsøke parken nå mens du kan, for snart er det muligens slutt på stillheten.

LES OGSÅ:

En benk med innebygde høyttalere ble nylig vist fram på en urban messe i Amsterdam. Boombenk skal sørge for å spre musikksamlingen til den vanlige fotgjenger, med en styrke så kraftig at det vil dirre i buksene til de som skulle sitte på benken.

Trådløs musikk.

Boomboks fungerer ved hjelp av blåtann-teknologi. Slår denne benken om seg rundt om i verden, kan du altså se for deg at du kan kvitte deg med headsettet eller boomboxen som du ellers går rundt og sleper på.

I stedet kan du bruke mobiltelefonen som mp3-spiller, og idet nærmeste boombenk fanger opp blåtannsignalet – vil det som en gang var en personlig lytteaktivitet omgjøres til en fullt ut offentlig en.

Liv og røre.

Boombenk er altså en perfekt måte å vekke opp stemning for en gedigen utefest på, eller hvis du bare ønsker å markere terreng med din egen musikksmak.

At benken vil skape stemning i parken, er en ting. Men tenk for eksempel om boombenk tar plassen til alle de kjedelige benkene på busstoppene langs veiene – ingen vil lenger bry seg om bussen er litt forsinket.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Endelig blir det litt rock and' roll i busskuret!


boombench from michael schoner on Vimeo.

Kilde: dezeen.com