Baria er et fotballhus

Baria er et fotballhus

Et annerledes hjem.

Publisert

Hekta på fotball? Da er du kanskje villig til å selge huset og flytte inn i en bolig formet som en gigantisk fotball.

Som alt annet merkelig og absurd her i verden har fotballhuset sin opprinnelse i Japan. Det går under navnet Baria og består av 32 plater i armert stål og glassfiber, og et par vinduer for utsiktens skyld. Det er mulig å sette sammen flere baller og lage mange rom slik at du til slutt får plass til hele familien.

For at du ikke skal ende opp med et fotballhus identisk med naboens, kan du få lakkert det i den fargen du vil. Siden huset er bygget for å tåle naturkatastrofer trenger du ikke bekymre deg for verken oversvømmelser eller jordskjelv.

Ikke akkurat gratis.

Hvis du er du styrtrik kan du gå for den største versjonen av huset til 1.65 millioner kroner. Er du styrtrik, men gjerrig, passer det mellomste til 777.000 kroner. Men har du brukt alle pengene dine på fotballkamper må du nøye deg med det minste til 183.000 kroner.

Baria er først og fremst tilgjengelig i Japan, men hvis du spør pent kan det godt hende leverandøren vil sende hit til Norge.

Kilde: Blog Scifi

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer