Bærbart og brennbart

En grill behøver ikke ta opp så mye plass når den ikke er i bruk.

Hvis alle tingene du bare bruker av og til simpelthen kunne forsvinne når de ikke er i bruk, eller i det minste skvises sammen til et flattbrød slik at det fikk plass mellom et par skap, ville 32-kvadratmeteren du eier i Oslos hippeste strøk kunne føles som en 100-kvadratmeter - i det minste hvis du hele tiden satt helt i ro og aldri gjorde noe som helst.

LES OGSÅ:

Pannekake.

The Fold Flat BBQ (øverst til venstre på bildet over) følger denne logikken til punkt og prikke.

Mens du sitter hjemme og regnet høljer ned tar ikke grillen så mye mer plass enn et par-tre tettpakkede stekeplater, men når sola kommer fram igjen og du panikkpakker grillmat, krydder og pølsebrød for å rekke en runde med barbie i parken er det bare å brette den ut - og du er klar til å grille på få sekunder.

Bærbar.

Den svært portable grillen har skulderreim for transport og integrerte vindskydd, er laget av pressa stål, og har et stekeområde på 48 x 30 centimeter.

Solide bein gjør at grillen ikke velter mens du er midt i din patenterte pølse med kylling og t-bone-steik med lumpe og pommes frites, og du kan også bruke en skulderreim istedenfor håndtaket ved transport.

Hvis du har et image som knallhard og kompromissløs forretningsmann og ivareta, vil du kanskje foretrekke The Carry and Go Briefcase BBQ.

Som navnet tilsier har den form som en koffert, men tilbyr et litt større stekeområde (48 x 35 cm) enn sin anorektiske lillebror.

Den har også vindskydd og er laget av samme stålet som Fold Flat BBQ.

Engangsgrillmøkk.

Begge grillene har det til felles at de gir både Fredrik Hauge og Greenpeace gledestårer, fordi de utgjør et svært fornuftig alternativ til engangsgrillene som om få uker vil få norske parker og strender til å se ut som de har blitt teppebomba av aluminiumsfolie.

Bare ikke ta med deg feil koffert når du løper ut døra neste mandag. Sjefen har sannsynligvis ikke forståelse for at du møter opp til den viktige presentasjonen med brent kull istedenfor PowerPoint-foilene.

Grillene koster henholdsvis 250 og 300 kroner, og kan bestilles her.

Kilde: iwantoneofthose.com