Avslør tyven: Få 50.000!

Møllergruppens favorittbil ble stjålet i natt og det betyr krise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den stjålne bilen er en VW Beetle 1998-modell, og tyvene tok den ikke bare med seg i natt: Som du ser i bildespesialen brukte de den også som rambukk for å komme seg ut av Møllers utstillingslokaler.

LES OGSÅ:

Juvelen i bilsamlingen

Selv om bilen er uten skilter og ikke lar seg registrere verken i Norge eller i andre deler av Europa er den sterkt savnet.

For det første er den en gave fra Volkswagen-fabrikken i forbindelse med Harald A. Møllers 50 års jubileum som Volkswagen importør i Norge i 1998. Dette er også den eneste VW Beetle-modellen i verden som er levert fra fabrikk med norsk flagg innvevd i seteryggene.

Og som om ikke det er nok skal bilen også være en av hovedattraksjonene i forbindelse med Møllergruppens markering av at de har importert 1 million biler til Norge - en tilstelning som skal skje førstkommende mandag.

Dusør på 50.000 kroner

Selv om bilen med stor sannsynlighet har fått store skader (sjekk bildene så ser du hva vi mener), så vil de gjerne at tyven så fort som mulig parkerer bilen på et synlig sted eller leverer den tilbake.

Harald A. Møller AS utlover også en dusør på 50.000 kroner til den som bidrar til at de får bilen tilbake før mandag 4. mai kl. 1100.

- Hele tyveriet er forøvrig tatt opp på video og levert til politiet, så har du dårlig samvittighet i denne saken er det nok på tide å melde seg...

SISTE NYTT: Bilen er funnet og to personer deler belønningen på 50.000 kroner. Bilen har fått noen små skader, men er ellers i god behold etter et døgn på avveie.

Fakta om bilen:

Type VW Beetle
Reg. nr. Uregistrert
Årsmod. 1998
Ch. nr. 3VWBF61C7WMO33393
Syl. vol. 2.0
Effekt 115 Hk
Farge Lemongul
Km-stand 148 km
Vekt 1300 kg
Eier MøllerGruppen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!