Aphrodite er en venn i nøden

Natta ble akkurat litt tryggere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du kan mene hva du vil om prostitusjon, men ingen vil mene at de prostituerte skal være forsvarsløse når de først befinner seg på gata.

LES OGSÅ:

Et par sko kan være alt som skal til for å redde dem ut av truende situasjoner.

Gatestil.

The Aphrodite Project er en pussig blanding av kunsterkollektiv og gateidealister, som kjemper for de prostituertes rettigheter og sikkerhet.

Skoen du ser over (og på bildene til venstre) ser ut som noe som er hentet fra rekvisitalageret til Star Wars: The Porn Edition, men bak, eller inni, den høye plattformen skjuler det seg blant annet et alarmsystem og en GPS-sender.

Alarmen gir fra seg en hjerteskjærende lyd hvis gatearbeideren føler seg truet, mens GPSen vil gi beskjed til en brukerbestemt mottaker (politi, hjelpeorganisasjon) hvor overgrepet finner sted.

Et trykk på nødknappen er alt som skal til.

Online.

Et forenklet nettverksopplegg tilbyr de prostituerte en egen webside med blant annet epost-klient, kalender, blogg for identifisering av "problem-kunder", chat-rom, og muligheten for nedlasting av lyd- og videoklipp til skoene.

Riktig: lyd- og videoklipp. Skoene har en høyttaler implementert i hælen, som kan spille av beroligende lydlandskap som bølgeskvulp, fossefall og duekurring. Det siste er vel strengt tatt psykosefremkallende, men vi har ikke vanket på gata, så kanskje duene har en annen betydning der enn andre steder.

Film.

Videoklippene har vi litt vanskeligere for å se nytten av, men hvis en kan laste over Seinfeld-episoder eller gamle Cheers-klipp blir helt sikkert natta kortere.

De private nettsidene kan også gi en grafisk fremstilling av bevegelsene til de prostituerte på et kart, mens kalendersystemet kan brukes til å holde orden på avtalelister. Det er også mulig å lese om helsefarer eller -problemer, mens en admin med fellestilgang kan holde orden på hvem som befinner seg hvor til enhver tid, og hvor vedkommende eventuelt vil befinne seg om en time.

Denne admin bør helst ikke tiltales som sugardaddy eller Mr. Pimptastic i arbeidstida. Da har noe gått galt.

Pris og tilgjengelighet på produktet er ikke kjent, men vi antar at du som dingz-leser befinner deg et godt stykke unna målgruppa.

Kilde: The Raw Feed

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!