Altec Mix: Boombox for tøffinger

Målgruppen er neppe metroseksuelle menn...

The Mix fra Altec Lansing er inspirert av det glade 80-tall, der høyt hår, høyvannsbukser, rottehale og ikke minst den obligatoriske ghettoblasteren hang sammen som erteris.

LES OGSÅ:

Men her slipper du å frykte båndsalat fra kassettspilleren, MIX er nemlig godkjent for både iPod og iPhone, noe som gjør at du kan ta imot samtaler selv når spilleren er i bruk. Det er forøvrig et ekstra gullkorn at også andre MP3-spillere kan kobles til via jack-pluggen.

Så hva får du?

Det første du ser er dockingstasjonene til iPod/iPhone i front, og kobler du til andre enheter via jack-inngangene kan du også fråtse i glidende overganger i musikken mens du veksler mellom de ulike enhetene. Her kan du altså leke DJ, noe som er morsomt i teorien, men som kanskje kan bli slitsomt på fest når alle krangler om å få høre sin favorittlåt.

Høyttalerne er også verdt noen ord: Mix har to hornladede diskanter og mellomtone-enheter, samt en 5.25” subwoofer med slave-enhet, noe som bør klare å pumpe ut bassrytmnene til din glede og naboens forargelse.

I tråd med 80-tallet får du også en 7-bånds equalizer, som lar deg finstille lyden ytterligere. Hvorvidt lyden blir noe bedre av den grunn er jo en annen sak, men retro-elskerne der ute vil i hvert fall føle seg hjemme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Minispesifikasjoner:

- Hornladede diskanter for bred spredning uten uklarheter
- Subwoofer med slave-enhet gir formidabel bass.
- FM-radio – Mottakelse uten forstyrrelser med teleskopisk antenne og muligheten til å programmere fire stasjoner.
- Strøm og batteri – Bruk stikkontakten eller dropp ledningene og få opptil 30 timers spilletid - med åtte D-cellebatterier. Batteristatus kan sees på LCD-displayet.
- Doble AUX IN jacks – Koble til to forskjellige lydenheter til MIX via 3.5 mm jack-plugger.
- Fjernkontroll, som kan klikkes fast på MIX slik at den ikke mistes under transport.
- Oppringingspause – Pauser automatisk ved oppringing på iPhone.
- Fri for interferenser – MIX er immun overfor forstyrrende signaler fra iPhone og iPod Touch (WiFi og mobilnett).
- Oversikt og kontroll – Sangnummer, artist, album og radiostasjon vises på LCD-displayet. MIX kan styres via fjernkontrollen eller knappene på displayet.
- Universal dokk til iPhone og iPod – iPhone og iPod Touch lader mens musikken spiller

Mix kommer i butikken i skrivende stund, og vil ha anbefalt utsalgspris på cirka 3.000 kroner.