Alt annet enn tannlegeskrekk

Vi visste at gult var kult, men at en tannlegeklinikk kunne ta seg så bra ut som dette visste vi ikke.

Kjært barn har mange navn, men et uønsket barn har enda flere.

LES OGSÅ:

Vi liker for eksempel å si at vi skal til pineklinikken, sadistsentrum eller helvetes forgård hver gang vi må oppsøke tannlegen, som vi gjerne kan kalle bøddelen, mannen med ljåen og borren eller tannpineren hvis du føler det hjelper på tannlegeskrekken.

På toppen av det kommer det ydmykende pengesjokket på slutten av besøket - ja, da betaler du oss 6000 kroner for at vi fikk lov til å seigpine deg i fire timer. Det er på det tidspunktet vi finner opp en seks-sju nye og veldig stygge banneord, som ingen forstår noe av uansett fordi vi står med kjeften full av hvite tann-tamponger.

Gule tenner.

Vi må likevel motvillig innrømme at den tyske KU64-tannlegeklinikken i Berlin, Tyskland, kanskje er den flotteste tannlegeklinikken vi har sett.

Den er hele 3100 kvadratmeter stor, så her kan en fylle opp med det ene tilfellet av tannråte verre enn det andre. Den har store, nesten kokong-liknende ganger, og lekre, bølgende oppholdsrom. Rette linjer er nesten bannlyst, mens gult og rødt framelskes med en lidenskap som får tyrefekting til å framstå som samlebåndsproduksjon.

Moro sju dager i uka.

Klinikken ble tegnet av designfirmaet GRAFT, som tidligere blant annet har laget livsstilhotellet Hotel "Q" i samme by.

Artikkelen fortsetter under annonsen

KU64 huser åtte tannleger, som står klar med drillen sju dager i uka hele året. Vi antar at prisen for et lite hull er astronomisk i og med det eksklusive designet, men det ser jo unektelig svært behagelig ut å ligge i de elegante, røde stolene på venterommet mens en korter ned ventetida med å lese nye gladløgner om Mette-Marit i tyske kjendisblader.

Kilde: Coolhunter