Alt annet enn puslete

ISIS er for deg som liker å bruke hodet. Ikke noe for oss her i dingz-redaksjonen, med andre ord.

Rubiks kube. Puslespill med 5000 biter. Bordsammensetningen til julemiddagene ved Orderud gård før, du vet, ting tok litt av.

LES OGSÅ:

Alle har de det til felles at de krever overveldende mengder tålmodighet og et skarpt sinn som kan takle nederlag uten at alle møblene i stua må kjøpes inn på ny enda gang.

Elsk & hat-forhold?

Hvis du er en slik person, vil du sannsynligvis elske ISIS. Og så hate den, før du igjen elsker den, og så hater den igjen. Du forstår hva vi mener.

Dette skal nemlig være verdens mest avanserte, og interaktive, puslespill. Det består av en lekker aluminiumsball som koster intet mindre enn 1200 kroner, men den kan bli verdt mye mer enn det.

Hver ISIS er nemlig helt unik, i den forstand at hvert enkelt eksemplar har sin egen kode som skal knekkes. Alle kulene deler derimot at de er håndlaget i England, inneholder flere lag og er dekket med egyptiske hieroglyfer.

Ekstremt komplisert.

Det eksisterer millioner av mulige kombinasjoner, og ettersom ISIS er interaktiv vil du motta hint og tips via spillets offisielle hjemmesider - alt mens du lar bikkja stå uten mat, ignorerer konas intimsone(r) og lar ungene være uten transport til og fra fotballtreninga.

Likevel, det vil være verdt det. Klarer du trenge inn til kjernen vil du finne en nøkkel som vil åpne en hemmelig gullpyramide ett eller annet sted i England. Det finnes flere pyramider, og, følg med nå, for hver og en av dem inneholder en gullmynt verdt rundt 6000 kroner, i tillegg til flere sølvmynter som er verdt 250 kroner hver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På sikt skal det lanseres fem forskjellige ISIS-puslespill, dette er den første rekken. Det er uvisst om også vi ikke-briter kan delta, men det er vel strengt tatt ikke noe i veien for at du tar fly over til øyene hvis du skulle klare å knekke koden.

ISIS kan for eksempel bestilles her.

Les om flere vanvittige dingser her!