Aldri tom for strøm

Helt geniale produkter for deg med armer som virker.

 Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Las Vegas, CES 2009: Jeg elsker ting. Kan ikke få nok. Og ja, jeg tror det er smittsomt. Hvis du er som meg har også du erfart at den største nedturen er når favorittdingsen din går tom for strøm i det øyeblikket du virkelig trenger den.

LES OGSÅ:

Etòn

er et firma som har spesialisert seg på bærbare radioer i ulike størrelser. De minste til rundt 30 dollar har forøvrig sterke LED-lamper og er dermed perfekte på hytteturer, mens de større modellene som ligger på 50 til 150 dollar har både bedre lyd og flere funksjoner.

Flere av modellene har også solcelle-panel som øker levetiden på det oppladbare batteriet, men absolutt alle modellene har i tillegg en håndsveiv.

Vri og lad.

Når det innebygde oppladbare batteriet begynner å gå tom for strøm er det altså bare å vippe ut sveiven, og begynne oppladingen.

Og det stopper ikke der. Selv de billigste modellene har også inngang for mobiltelefon, og resulatet er at også iPhonen eller Nokiaen din kan få nødstrøm når du er ute på tur.

Helt genialt sier vi, og i videoen under ser du hvordan vi bruker den billigste radioen (30 dollar) til å lade opp iPhonen vår:

Flere hotte nyheter fra CES-messa får du her!

Interessert? Mer info får du her!