6-millioners sluket

Uttrykket skitt fiske er definert på ny.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Who's your daddy?

LES OGSÅ:

Det kan se ut som svaret er MacDaddy, et amerikansk fiskekrokfirma som blant annet har spesialisert seg på å lage nesten krenkende dyre sluk, pilker og fluer. Jeg mener, tenk på de gamle.

Kjøp nå.

The Million Dollar Lure er som navnet helt tydelig forteller deres hittil dyreste og mest vanvittige prosjekt, og den er ikke bare laget for å imponere de andre fiskekrokbutikkene - den er også til salgs.

Pilken veier 1.36 kilo - den skal med andre ord ikke brukes til å fiske sild, eller til å skremme fisken i akvariet - og er støpt i skinnende gull (14K og 18K) og platina. Den er dekket med utrolige 4 753 diamanter og rubiner, eller 100 karat for de som snakker gullsmedsk.

Skryt.

Den over 30 centimeter lange rekordholderen kan altså bli din for snaue seks millioner kroner, og er perfekt hvis du ønsker å bevise for omverden hvor lite penger egentlig betyr.

Det er nemlig det du må fortelle deg selv idet den største gjedda Norge har sett stakk av med millionpilken etter bare ti minutter i elva.

Det er også verdt å ta en kikk på resten av MacDaddys utvalg. Sjekk bildene til venstre for noen eksempel på hva mottoet We put the bling on your string kan føre til, som for eksempel fluer i fjorten karat gull og med to diamanter som øyne til 50 000 kroner, eller Pink Ribbon-serien, en fiskesløyfe i platina for entusiaster til snaue 30 000 kroner.

Skitt fiske!

Flere syke saker her!

Kilde: Boing Boing Gadgets