Zepto Znote 2215W

Zeptos bidrag er den eneste uten DVD-brenner, men har til gjengjeld størst harddisk og mest minne. Og testens eneste bredskjerm!


Zepto 2215W var en av de første maskinene vi testet med nye Centrino- den gangen med TV-kort, men ellers nesten nøyaktig lik konfigurasjon.

Det er mye å la seg imponere over med denne maskinen. Den har både bredest skjerm, mest minne og deler førsteplassen for den største harddisken.

Dessverre har den brede skjermen også færrest bildepunkter - og dermed lavest oppløsning med 1280 x 800. Til gjengjeld passer den bedre til å se DVD-film på.

Zepto Znote 2215W


Ideelt sett skulle vi gjerne hatt en maskin som dette med "ekte" grafikkort - og kanskje heller ofret litt av minnet. Men når det kommer til rå ytelse og tallknusing, er dette slett ikke noen dårlig løsning.

Den eneste grunnen til at vi ikke gir den topplassen generelt er fordi den bruker Intels integrerte skjermkort og dermed ikke er like balansert som Netshops 1559-modell: Denne maskinen kan du ikke spille Half-Life 2 på - og den har heller ikke DVD-brenner.

Tilbake til oversikten