YTubePlayer - musikkspiller basert på YouTube

Den beste løsningen vi har sett basert på YouTube-videoer.

YTubePlayer er en glimrende musikk/videospiller som henter alt fra YouTube og med best mulig lydkvalitet.
YTubePlayer er en glimrende musikk/videospiller som henter alt fra YouTube og med best mulig lydkvalitet.Vis mer

Enkelt forklart er YTubePlayer en musikkvideo-spiller for Windows og Mac som henter alle videoene fra YouTube. Hva skal man med det, tenker du kanskje, når alt likevel er tilgjengelig i nettleseren på YouTube.com?

Vel, det er flere gode grunner. For eksempel filtreres videoene, slik at det i utgangspunktet kun er musikk og ikke alt annet rusk og rask som kommer med. For det andre velges alltid best mulig lydkvalitet under avspillingen. For det tredje søker du og får presentert alt i et meget enkelt og smakfullt grensesnitt.

Les også: Forbudt å lage MP3 fra YouTube

Manuelle og automatiske spillelister

Men det er bare grunnfunksjonene. YTubePlayer lar deg også lage automatiske spillelister, for eksempel liste med sanger fra en artist, eller spor som ligger i samme gate. Og med tanke på hvor gigantisk YouTubes musikkarkiv har rukket å bli, finnes det knapt noe du ikke finner. Da snakker vi i tilfelle om meget eksotisk materiale...

Lydkvaliteten er også helt på høyde med for eksempel Wimp og Spotify på mye av materialet - selv om du fortsatt må leve med at den varierer i større grad. Det samme gjelder volumnivået.

En av fordelene med YouTube er at ingenting er for sært; har det blitt gitt ut, finner du det med all sannsynlighet her.
Søkeresultatene gjør det enkelt å legge musikk til i spillelistene.
I utgangspunktet vises kun musikkvideoer, men du kan justere dette selv.
Lag automatiske spillelister - basert på artist eller lignende artister.
Under innstillinger kan du velge kvalitet.
Toolbar Mode

Flere skjermbilder:

Deling

Programmet har naturligvis også en sosial funksjon, der du enkelt kan dele spillelister og sanger med andre brukere av programmet. Du behøver imidlertid ikke registrere deg som bruker hvis du kun skal spille musikk og ikke ser behovet for å lage spillelister. Er du registrert YouTube-bruker kan du importere eventuelle spillelister du måtte ha inn i YTubePlayer.

Er du kun opptatt av lyd, er Toolbar-modus noe for deg. Da krympes spilleren, og blir liggende over alle andre vinduer på skrivebordet:

Toolbar Mode
Toolbar Mode Vis mer


YTubePlayer kan også brukes i portabel modus, og kjøres direkte fra minnepinner og lignende.

Gratis

Du finner mer informasjon og kan laste ned YTubePlayer fra Snapfiles.com. Programmet er helt gratis, og inneholder ikke reklame og andre elementer som kan virke forstyrrende.

Les også: Bruk YouTube som musikkmaskin