Ytelse

De tre utvalgte har fått gjennomgå i vårt utvalg av testprogrammer.

Her har vi med to generasjoner Intel Core2 Duo prosessorer å gjøre mot én AMD.

Acer-maskinen har den nyeste prosessoren, den er basert på siste generasjon Intel Core2 Duo P7350 (45 nm) på 2GHz, 3 MB hurtigminne, 1066 FSB og 25 W strømforbruk. Den har 3 GB minne, som er det du får utnyttet i praksis på et 32-bits operativsystem.

Toshiba sin maskin har en litt eldre prosessor., en Intel Core2 Duo T5800 (65nm) 2 GHz, 2 MB hurtigminne, 800 FSB og 35 W strømforbruk. Den har 4 GB minne som du bare får utnyttet ved å kjøre 64-bits operativsystem.

hp sin maskin er utstyrt med en AMD Turion X2 RM-72 som kjører på 2,1 GHz, har 1 MB hurtigminne og et strømforbruk på 35 W.

Ytelse


Testene viser at prosessoren og minnet i Aceren ligger over den litt eldre prosessoren i Toshiba i ytelse. AMD turion ligger under i alle testene.

Ytelse


Ytelse


Cinebench
Cinebench Vis mer


hp-maskinen klarte heller ikke å gjennomføre den krevende PC-Mark Vantage-testen, den bare låste seg ved gjentatte forsøk. Begge de andre maskinene kjørte den uten problemer.

hp klarte ikke å gjennomføre testen
hp klarte ikke å gjennomføre testen Vis mer


Grafikkløsningen GeForce 9600M GT fra nVidia er overlegen ATI Mobility Radeon HD 3650 og ATI Mobility Radeon 3450 som sitter i henholdsvis Toshibaen og hp-maskinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ytelse


Diskytelsen har minst avvik hos de tre maskinene, i daglig bruk merker man ingen forskjell.

Batteritiden er overlegen hos Aceren:

Batteritid i minutter
Batteritid i minutter Vis mer


>>> Vi vurderer maskinene >>>


>>> Jeg vil bare lese konklusjonen >>>>