Ytelse

Ytelse

Her fikk vi våre mistanker bekreftet, men det er ikke snakk om store forskjeller

Publisert
Sist oppdatert

Vi nevnte at en mindre bærbar til samme pris som en stor bør ha noe ekstra å fare med når det gjelder ytelse. Det stemte i følge testene.

TESTER:

Vi kjørte våre standard ytelsestester, og her kom Packard Bell fra Netshop ut på topp både i PCMark05 og PCMark Vantage.

Testene ble kjørt med standard (default) instillinger i begge testene.

I PCMark05 var forskjellen hårfin, men i PCMark Vantage som er en mer moderne og mer omfattende test var den litt større.

Tatt i betraktning av at det er samme prosessor og like mye minne i alle maskinene er det interessant at det i det hele tatt er såpass forskell.

Mellom Acer-maskinene var det svært liten forskjell.

Ytelse


Ytelse


Det sies at forskjellen i ytelse må være 10 prosent hvis du skal legge merke til den. Blant disse maskinene er forskjellen i akkurat det området, derfor er den ikke veldig avgjørende.

Støy

Støy var det ingen av maskinene som ga fra seg, de er svært stillegående også under belastning.

Batteritid

Alle maskinene har 6-cellers batterier, kapasiteten er imidlertid ikke helt den samme. Packard Bell har 5200 mAh, MPX sin Acer har 4400 mAh mens Datakjedens Acer har

Den maskinen som varte lengst i vår test var maskinen fra MPX med 200 minutter passiv bruk og 130 minutter aktiv bruk (kontinuerlig HD-videoavspilling).

Ytelse


Begge Acer-maskinene bruker samme batteri, men maskinen med LED-skjerm hadde vesentlig lengre batterilevetid.

--> Hvilken er vinneren?
--> Gå rett til konklusjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer