Ytelse - hva kan du forvente?

De største variasjonene finner vi denne gangen på grafikkytelsen.

Det er større variasjoner i valg av maskinvare i mai-oversikten enn hva som har vært vanlig de siste årene. Men uansett hva du velger er prosessorytelsen neppe der det vil "lugge" mest.

Prosessor- og grafikk-statistikken hos Passmark gir en god indikasjon på hva du kan forvente av ytelse. Statistikken baserer seg på brukernes innsendte konfigurasjoner, fra hundretusenvis av forskjellige PC-er.

Som du ser av oversikten under er det Phenom-prosessoren i maskinen fra MPX som scorer jevnt over best på ytelsestestene til Passmark. Denne prosessoren har tre kjerner, noe som er gunstig når du kjører mange programmer samtidig.


Valget av grafikkløsning vil ha mer å si for opplevelsen din. Er du opptatt av gaming, er det maskinen fra Komplett som har desidert mest å by på. Her kan du kjøre de nyeste spillene i høy oppløsning, med maks detaljer, uten sjenerende hakking underveis:


Også Multicom fortjener honnør for en meget bra grafikkløsning denne gangen.

Både MPX og Netshop byr på grafikkløsninger som takler avspilling av Full HD-materiale, og de holder også til litt mindre krevende gaming.

Grafikkløsningene til Datakjeden og PS faller dessverre helt igjennom i denne sammenhengen.

>> Les videre: Vår konklusjon - Det beste PC-tilbudet

Eller gå til:
PC-tilbudene for april/mai 2009 - forside
Bilder og vurdering av PC-ene