Youtube til MP3

Youtube til MP3

Sett en kul musikkvideo på YouTube? Slik får du den i MP3-format.

Publisert
Sist oppdatert

I følge YouTube selv, lastes det opp cirka 10 timer med video hvert minutt døgnet rundt. Hver dag øker antallet videoer med hundretusener, og en kan bare forestille seg den totale lagringsplassen (og båndbredden) som benyttes for å drive verdens største videotjeneste.

YouTube har også lassevis med musikkvideoer, klipp fra tv-show som Britain's got talent, X-factor og hva det måtte være, og muligens har du ved flere enn én anledning tenkt at "denne skulle jeg jaggu ha hatt på MP3-spilleren min".

Det kan du.

Her er YouTube Realtime

Nettjeneste fikser biffen

Det finnes mange løsninger for å trekke ut lyden fra en YouTube-film, men sjelden har vi sett det så elegant som på nettstedet Dirpy.com. Når du går inn på forsiden ser det slik ut:

Youtube til MP3


I søkefeltet kan du enten utføre et vanlig YouTube-søk, eller lime inn en adresse til en film dersom du har den for hånden. På den neste siden kan du tilpasse MP3-fila før du laster den ned:

Youtube til MP3


Som du ser kan du angi navnet på fila som blir generert, samt start og stopp-tidspunkter (kjekt for å luke ut intro og dommervurdering fra show etc.). Du kan også redigere ID3-taggen; informasjonen som kan hentes ut av fila, og som brukes av de aller fleste mediespillere. Husk også at du kan velge bitraten på lyden - vil du ha best mulig kvalitet, velger du selvsagt så høy bitrate som mulig.

Videolureri på YouTube

Til slutt trykker du download-knappen og får en MP3-fil basert på det du har angitt. Smart, eller hva?

Lenke: Dirpy

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer