Xbox 360-dato klar

SPILLNYHET: Endelig kan vi begynne å glede oss. Microsoft har nettopp annonsert endelig dato for når deres nye maskin kommer til Norge. Les detaljene!

Det har hele tiden vært klart at den nye Xbox-konsollen vil slippes over hele verden før jul - men eksakt dato har vært gjenstand for spesifikasjoner. Når er imidlertid alle kortene lagt på bordet: I USA kommer Xbox 360 den 22. november. I Norge slippes den nye maskinen fredag den 2. desember, mens i Japan er slippdatoen satt til den 10. desember.

Datoen er altså litt senere enn vi håpet på, da vi egentlig regnet med at vi ville se Xbox 360 i våre butikker allerede i november. Men 2. desember er ikke ille det heller.

Som det allerede er blitt annonsert er prisen på den komplette Xbox 360-pakken, inkludert 20 GB harddisk, trådløs kontroller, headsett, HD-kabel, et ekstra deksel og fjernkontroll, satt til 3.395 kroner. På kjøpet får du også et gratis abonnement på Xbox Live Silver, som gir deg tilgang til en rekke online-tjenester, med unntak av spilling. For å kunne spille på nett, må du kjøpe et Gold-abonnement til 449 kroner.


Basisutgaven av Xbox 360, uten harddisk og med ikke-trådløs kontroll, koster kun 2.595 kroner.

Her kan du lese mer om Xbox 360:

De tekniske detaljene
Xbox 360-pressekonferanse fra E3 2005
Mer detaljer om Xbox Live

Om få uker drar vi også til Amsterdam på X05-arrangementet, der vi kommer til å prøvekjøre Xbox 360-spill og få de siste detaljene om lanseringen. Følg med!