X-files-spill snart i butikkene

Etter den kjempemessige suksessen til TV-serien X-files, er det vel ingen overraskelse at det kommer et spill for alle tilhengerne. Men nå er det altså her, og skal være tilgjengelig i norske butikker fra 23. juli.

Spillet som blir produsert av Fox Interactive kommer til å koste 449 kroner inkl. mva. i Norge. Og for den prisen ser det ut til at du kan få mye å glede deg over!

Vi har fått opplyst at selve utviklingen at spillet tok hele 2 og et halvt år. For å lage spillet har det blitt filmet egne scener og klipp, der skuespillerne David Duchovny og Gillian Anderson har spilt sine roller som Mulder og Scully.

Dette sier litt om hvor mye arbeid og penger som er lagt inn i dette dataspillet, og du som spiller er sannsynligvis den som vinner her. For etter det vi har hørt, må du regne med å bruke mye tid på å spille The X-files Game. I ren spilletid, fra begynnelse til slutt, er det snakk om ca. 40 timer. Og da er det nok ikke regnet med den tiden det tar hvis man gjør noe feil...

Endelig kan du kalle deg FBI Agent

X-files-spill snart i butikkene

The X-files Game er et typisk "adventure"-spill. Et eventyr der du er Espen Askeladd, eller FBI Agent Craig Willmore i dette tilfelle. Det er opp til deg å løse mysteriet, og helst uten å utslette alt som kommer i din vei...

Craig Willmore, det er deg, skal hjelpe Mulder og Scully med en etterforskning, og det innebærer blant annet å intervjue mistenkte, følge spor og undersøke mulige ledetråder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har ennå ikke fått tak i spillet, men kommer til å komme med en anmeldelse så snart vi har et eksemplar mellom hendene.

Mer informasjon fås hos Fox Interactive.