WoW - 3D!

Zalman er ikke akkurat selskapet vi forbinder med skjermteknologi, så hvorfor nevner vi også monitorer og 3D i denne setningen?

Noen av nyhetene vi fikk se under årets CES-messe er mer interessante enn andre.

Et av dem kommer fra Zalman, et selskap de fleste vil forbinde med støysvake kjøleløsninger for PCer. De har nemlig funnet ut at de nå også skal ha monitorer i sitt sortiment. Og ikke bare en helt vanlig monitor, men en som kan vise bilder i 3D!

WoW - 3D!19-tommer med 3D fra Zalman. Det skal også nevnes at det finnes mer pratiske og stilfulle briller enn de vi ser her.

Dette betyr selvsagt at du trenger egnede briller. Vi fikk lov til å prøve World of Warcraft med produktet, og det fungerer faktisk! Prisen du må betale for den ekstra dimensjonfølelsen (bortsett fra kroner og øre) er den kjente problematikken med farger, og at du har meget liten innsynsvinkel. En annen ting er at det krever et nyere nVidia grafikkort i din datamaskin.

Du forøvrig ikke bruke skjermen i 3D-modus, den kan også vise helt normalt innhold.

Det første produktet, en 19-tommer, vil i følge utstillingsgutta koste rundt 600 dollar, og vil finne veien til de amerikanske butikkene i løpet av første kvartal i år. Deretter følger en 22-tommers bredskjerm, men den vil drøye ytterligere et par-tre måneder før den er i handelen.

Når de kan forventes i Norge er foreløpig ukjent.

WoW - 3D!22-tommeren ser slik ut.

Mer stoff fra CES finner du her!