World of Warcraft er åpen!

ONLINE: Verdens største rollespill åpner nå sine dører i Europa, etter en fantastisk start i USA. Les her om detaljene!

Få spill har vært så etterlengtet som World of Warcraft, Blizzards første forsøk på det snart overbefolkede markedet for online-rollespill. Etter runde på runde med betatesting, fantastisk salg av spillet i USA og helt enorme forventninger, resettes nå de europeiske statistikkene og spiller kommer i butikkene. Det er faktisk litt av en begivenhet i spillbransjen, dette her.

I dag, 11. februar, ble altså spillet offisiellt sluppet i Europa, og nå får også vi sjansen til å utforske den enorme verdenen, basert på de populære Warcraft-strategispillene.

Du kan velge mellom å spille som den menneskelige alliansen eller den slemme horden, og hver av disse sidene har fire raser å velge mellom. Videre kan du velge mellom ni forskjellige klasser.

Innholdet i WoW Collectors Edition
Innholdet i WoW Collectors Edition Vis mer


World of Warcraft-verdenen er helt enorm, men samtidig sørger utviklerne for at det skal være lett å sette seg inn i spillet for nybegynnere. Uansett lover Blizzard en fantastisk og sosial rollespillopplevelse verden ikke har sett maken til.

World of Warcraft koster 449 kroner i butikk, og det er også mulig å kjøpe en samleboks med en bak kulissene-DVD, soundtrack, kart og andre herligheter. Denne boksen koster 599 kroner. Akkurat som alle andre online-rollespill er også WoW gratis den første måneden, og utover det må du betale 107 kroner i måneden for å spille. Du kan også inngå en tre- eller seksmåneders avtale, hvor du betaler henholdsvis 100 eller 90 kroner per måned.

På Spider Man-butikker rundt om i landet var det nattåpent for å selge spillet, og i Oslo stod flere hundre i kø midt på natten - og stemningen var fantastisk. Over 500 eksemplarer av spillet ble solgt i løpet av kvelden.

De første eierne av WoW Collectors Edition
De første eierne av WoW Collectors Edition Vis mer


Flere hundre mennesker stod i timesvis for å sikre seg kopi av World of Warcraft
Flere hundre mennesker stod i timesvis for å sikre seg kopi av World of Warcraft Vis mer


Vi vet at World of Warcraft er et fantastisk spill, så det er ikke stort annet å si enn løp og kjøp!