<B>VINYL?</B> Nei, Winyl, en svært smart, men likevel enkel musikkspiller.
VINYL? Nei, Winyl, en svært smart, men likevel enkel musikkspiller.Vis mer

Winyl - befriende enkel musikkspiller

Akkurat hva du trenger for å spille musikk på PC-en din. Slik du selv vil.

Nå er det ikke akkurat mangel på gratis musikkspillere på det store internettet, men det er dessverre skrekkelig mange av dem som prøver å være alt på en gang, og dermed framstår som svulmende, tunge og langsomme - og det blir gjerne verre og verre for hver ny versjon.

Derfor er det befriende å stifte bekjentskap med Winyl, en særdeles god og rask musikkspiller - med musikkbibliotek. Den laster du ned på en blunk, og du kan til og med få den til å se ut som iTunes eller Windows Media Player - bare at Winyl er mye raskere og mer brukervennlig.

Winyl - befriende enkel musikkspillerDu kan velge mellom seks forskjellige skins. Her har vi allerede valgt et skin inspirert av Windows Media Player.

Spilleren har også et eget minimodus, som kan ligge over alle andre vinduer på skrivebordet.

Winyl - befriende enkel musikkspillerMinimodus, her med iTunes-inspirert design

Mange innfallsvinkler

Winyl lar deg utforske musikksamlingen din gjennom mange forskjellige innfallsvinkler, enten via sanntidssøk, artist, album, utgivelsesår, sjanger, mapper og filnavn - eller automatiske og manuelle spillelister:

Winyl - befriende enkel musikkspiller


I tillegg kan du streame fra en rekke nettradiokanaler som har spesialisert seg på musikk:

Winyl - befriende enkel musikkspiller


Automatisk genererte spillelister (smartlists) er definitivt noe vi liker, enten de inneholder 90-tallsmusikk, de mest spilte låtene, tilfeldige album eller tilfeldige spor. Du kan selvfølgelig også lage dine egne spillelister og smartlists.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og vi vil faktisk anbefale deg å endre skin med det samme, for standardskinnet er både litt kjedelig utseendemessig, og mangler gjenta- og tilfeldig rekkefølge-knapper.

Støtter det meste

Formatstøtten inneholder alle de mest brukte musikkformatene, inkludert MP3, OGG, WMA, AAC, M4A, MPC, APE og FLAC. Spilleren integrerer seg meget elegant i Windows-miljøet, som om den hørte til der. Og den bruker lite systemressurser. Anbefales!

Winyl - befriende enkel musikkspillerSpilleren integreres elegant i Windows-miljøet, blant annet med Jump List i Windows 7 og 8.

Liten og kjapp

Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet (kun 3 MB) fra Vinylsoft.com.

Samleside: Gratisprogrammer for Windows