WinMX

WinMX er et av de mest brukte fildelingssystemene på Internett, først og fremst for deling av musikk og video.

WinMX
Publisert
Sist oppdatert

Flere klienter: Nei, skal du koble deg opp mot WinMX-brukere, må du bruke WInMX-programmet

Funksjoner: Meget kraftig program. Du logger deg rett på - programmet husker brukernavn, men pålogging kan ta litt tid - vent på grønt lys.

Du kan søke på alle forskjellige typer filer - både som andre WinMX-brukere har lagt ut og som ligger på OpenNapigator-nettet. I utgangspunktet foreslår programmet å dele MP3, OGG og AVI-filer. Detaljstyr ned- og opplastning og lage køer for å administrere linjebelastningen. Du får også informasjon om køer fra dem du laster ned fra.

Du kan dessuten be programmet om å finne alternative nedlastningsmuligheter for filene du har spurt etter.

Brukervennlighet: Du får et hav av funksjoner - og et hav av knapper. Litt klønete utformet med knapper som bare er stablet i en stor klump. Men søkegrensesnittet er brukervennlig og forteller deg om nedlastningsfart og antall brukere i køen. Du kan også avbryte og gjenoppta nedlastninger senere.

Farer: WinMX-systemer viser ikke annonser og lar ikke andre brukere sende deg annonser og tilbud. Men som alle andre programmer er du utsatt for virusfare når du laster ned filer. Bruk derfor alltid en virusskanner.

Det følger ikke med andre programmer og tillegg som endrer på systemet ditt i WinMX.

Her kan du laste ned WinMX

Vi har også testet en tidligere utgave av WinMX. Du finner hele omtalen her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer