Windows Vista-konkurranse

KONKURRANSE: I dag slår vi litt på stortromma - du kan nemlig vinne Windows Vista Ultimate Signature Edition, signert av Bill Gates!

MYE har vært skrevet om Windows Vista her på DinSide de siste ukene, og i ukene som kommer blir det ikke nødvendigvis noe mindre. Vi har både fått sikkel i munnviken og revet oss i håret, men en ting er i hvert fall sikkert - Windows Vista er så defintivt det hotteste dataproduktet som er å få tak i om dagen, etter over fem års utvikling og 38 milliarder kroner ut av Microsofts konto.

Og aller råest er denne versjonen - den signerte utgaven av den såkalte "Ultimate edition", som selv uten signaturen koster 4.600 kroner.

Vi kunne ha skrevet mye mer, og det har vi allerede gjort, men temaet for konkurransen er nettopp Windows Vista. Det betyr at du får ti spørsmål om operativsystemet som du må svare på, men ta det med ro: alle svarene finner du på våre sider. Du gjør nok lurt i å åpne et nytt nettleservindu her.

Vinneren er kåret! Du kan selvsagt få svare på spørsmålene hvis du har lyst, men det blir dårlig med premie.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Dersom du har svart rett på alle spørsmålene, får du opp instruksjoner om hvordan du går frem for å være med i trekningen. Blant alle som har svart riktig på alle spørsmålene trekker vi ut en vinner med det fine trekkeprogrammet vårt.

Konkurransen varer i to døgn og avsluttes mandag morgen (19. februar) klokka 0600. I løpet av mandag blir vinneren kontaktet og offentliggjort her på DinSide.

Artikkelen fortsetter under annonsen