Windows Media Bonus Pack – Kun for XP

Microsoft har lagt ut en oppdatering av Media Player for Windows XP. Her får du nye skins, spesialeffekter og andre ”snacks”. Her er oversikten over hva som er nytt.

Windows Media Bonus Pack er en ganske liten og ikke minst gratis pakke som sikkert er nyttig for de som liker å ha enda flere muligheter til å gjøre Windows penere og kanskje også mer funksjonell.

Det er veldig enkelt å konvertere MP3 til WMA
Det er veldig enkelt å konvertere MP3 til WMA Vis mer

Bonuspakken fungerer kun på Windows XP versjonen av Media Player 8. Etter installasjonen får du blant annet disse mulighetene:

God bless America
God bless America Vis mer

• En fungerende men noe begrenset versjon av MP3 Audio Converter. Dette programmet konverterer MP3-filer til WMA-format, som tar mindre plass. Fullversjonen er en del av Plus!-pakken til Windows XP, og har rikere funksjonalitet, blant annet støtte for flere filtyper, mens denne ”light”-utgaven håndterer kun MP3-formatet. Uansett er det sikkert praktisk for mange å ha denne muligheten
• Powertoys: En samling av små programmer som blant annet gir deg rask tilgang til Media Player-funksjonene via et ikon nederst til høyre på skjermen og avanserte funksjoner for mediabiblioteket som lar deg rydde opp blant gamle filer, laste ned tilleggsdata fra internett og lignende.
• Nye ”visualizations”, altså de animerte bildene som vises under avspilling av musikkfiler. Blant nyhetene er et ganske stilig bilde av en peis med flammer som reagerer på musikken.
• Nye skins, som inkluderer en superpatriotisk ”stars & stripes”-skin, og en skin med nye funksjoner for avspilling av video.
• Movie Maker Creativity Kit – en samling av nye bilder, lydeffekter og spesialeffekter som brukes i forbindelse med Movie Maker-programmet for videoredigering.

Bonus Pack er et søtt lite program som koster ingenting og er praktisk for de estetisk anlagte. Du kan laste ned pakken fra denne adressen, og størrelsen på den er 18 MB.