Windows Live Messenger

MINITEST: Vi har prøvekjørt den siste betaversjonen av Windows Live Messenger, og her finner du skjermbildene og våre inntrykk!

MSN Messenger er verdens desidert mest brukte program for sanntidskommunikasjon via PCen. Den kommende versjonen, 8.0, vil imidlertid hete Windows Live Messenger, og blir en integrert del av den nye Live-tjenesten fra Microsoft.

Windows Live er Microsofts nye online-satsning, der brukerne får en personlig portal med selvvalgte elementer, deriblant søkemotor og lagrede søkeresultater. Den samler også forskjellige kommunikasjonselementer som Messenger, (hot)mail, blogg osv. Du finner mer informasjon på ideas.live.com.

Hva med deg?

Kommuniserer du på denne måten? (Avsluttet)
Ja, naturligvis(92%) 2201
Nei, men har lyst å prøve(3%) 71
Nei, dette er ikke noe for meg!(3%) 61
Nei, men har gjort(3%) 60
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det er knyttet store forventninger til den nye Windows Messenger. Vi har testet tidligere beta-utgaver, og ikke blitt helt overbeviste, men siste beta - som er offentlig tilgjengelig, lover meget bra for det endelige produktet som er ventet senere i sommer. Det er uten tvil snakk om den største oppgraderingen av klienten så langt.

Vi har valgt å presentere gjennomgangen i form av et album med skjermbilder, der vi kommenterer funksjonaliteten og forbedringene under hvert bilde:

>>Gjennomgang av Windows Live Messenger

OPPDATERT: Dersom du kun ønsker å laste ned og installere den nye Windows Live Messenger (ferdig versjon), kan du gjøre det fra denne siden.