Windows DVD Maker

GUIDE: Med dette programmet kan du lage dine egne DVD-filmer, enkelt og med et profesjonelt preg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Windows DVD Maker finnes kun i Home Premium og Ultimate-utgavene av Windows Vista, og gjør det mulig å lage dine egne DVD-filmer med utgangspunkt i bilder og videofiler som du har liggende på PCen din.

Programmet "snakker" sammen med både Windows Media Center, Windows Movie Maker HD og Windows Fotogalleri, de to sistnevnte har egne knapper som tar deg til Windows DVD Maker. Du kan ikke redigere filmene og bildene, dette må gjøres i Windows Movie Maker, Windows Fotogalleri, eller andre egnede programmer.

Tar det meste


Programmet er kompatibelt med en rekke forskjellige bilde- og videoformater. Tommelfingerregelen er at dersom Windows Media Player er i stand til å spille av klippene, kan de også konverteres og importeres til Windows DVD Maker. Bildefiler samles automatisk og vises i slideshow.

image: Windows DVD Maker


Hvordan DVDen din skal se ut med menyer, tekster og farger, bestemmer du i stor grad selv. Programmet har også innebygd støtte for å forhåndsvise resultatet før du brenner DVDen. Dette viser vi deg mer av på de neste sidene.

Vis meg hvordan Windows DVD Maker fungerer i praksis

Andre aktuelle Vista-guider:
Windows Fotogalleri
Windows Sidepanel