Dette bakgrunnsbildet skal i følge Softpedia være hentet fra Windows 7 Build 7232, og er med stor sannsynlighet standardbakgrunnen i den endelige utgaven, som skal ferdigstilles i neste uke. Foto: Microsoft
Dette bakgrunnsbildet skal i følge Softpedia være hentet fra Windows 7 Build 7232, og er med stor sannsynlighet standardbakgrunnen i den endelige utgaven, som skal ferdigstilles i neste uke. Foto: MicrosoftVis mer

- Windows 7 ferdig neste uke

Nettstedet Neowin hevder at RTM-utgaven vil være klar fredag 26. juni.

Etter uendelig mange spekulasjoner og ditto lekkasjer, skal Microsoft nå være så fornøyd med Windows 7-koden, at de vil kompilere RTM-versjonen allerede fredag 26. juni. Det hevder nettstedet Neowin.net, som skal ha dette fra sikre kilder internt i Microsoft.

Det interessante med denne datoen er at samme dag starter Microsoft sitt oppgraderingstilbud for kjøpere av ny PC med Windows Vista installert. Disse vil få tilbud om å oppgradere til Windows 7 uten kostnad.

Men både PC-kundene og vi andre må smøre oss med tålmodighet noen måneder til før vi får tilgang til Windows 7. RTM-versjonen er riktig nok identisk med den som ligger i butikkhyllene den 22. oktober, dagen Windows 7 kommer i normalt salg.

Det er imidlertid liten tvil om at den vil lekke til diverse piratfora lenge før den tid, tradisjonen tro.

Mer om saken på ITavisen.

Les også:
- Vent med å kjøpe ny PC
Windows-oppdateringen ingen snakker om