- Windows 7 ferdig neste uke

Nettstedet Neowin hevder at RTM-utgaven vil være klar fredag 26. juni.

Dette bakgrunnsbildet skal i følge Softpedia være hentet fra Windows 7 Build 7232, og er med stor sannsynlighet standardbakgrunnen i den endelige utgaven, som skal ferdigstilles i neste uke. Foto: Microsoft
Dette bakgrunnsbildet skal i følge Softpedia være hentet fra Windows 7 Build 7232, og er med stor sannsynlighet standardbakgrunnen i den endelige utgaven, som skal ferdigstilles i neste uke. Foto: Microsoft Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter uendelig mange spekulasjoner og ditto lekkasjer, skal Microsoft nå være så fornøyd med Windows 7-koden, at de vil kompilere RTM-versjonen allerede fredag 26. juni. Det hevder nettstedet Neowin.net, som skal ha dette fra sikre kilder internt i Microsoft.

Det interessante med denne datoen er at samme dag starter Microsoft sitt oppgraderingstilbud for kjøpere av ny PC med Windows Vista installert. Disse vil få tilbud om å oppgradere til Windows 7 uten kostnad.

Men både PC-kundene og vi andre må smøre oss med tålmodighet noen måneder til før vi får tilgang til Windows 7. RTM-versjonen er riktig nok identisk med den som ligger i butikkhyllene den 22. oktober, dagen Windows 7 kommer i normalt salg.

Det er imidlertid liten tvil om at den vil lekke til diverse piratfora lenge før den tid, tradisjonen tro.

Mer om saken på ITavisen.

Les også:
- Vent med å kjøpe ny PC
Windows-oppdateringen ingen snakker om