Windows 2000 Release Candidate 3

Windows 2000 Release Candidate 3 er noen dager forsinket. Likevel forventes det at Microsoft slipper den i løpet av onsdagen eller natt til torsdag norsk tid.

Windows 2000 Release Candidate 3
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

På fredag ble det oppdaget et nytt sikkerhetshull i Windows 2000 som har forsinket RC3 med noen dager. Selve sikkerhetshullet er omtalt i et internt Microsoft notat, men hva det går ut på er ikke kjent.

LES OGSÅ:

Ryktet på Comdex sier nå at RC3 blir sluppet sent onsdag 16. november amerikansk tid. Det er derfor gode muligheter for at den er sluppet når du leser dette.

Build 2183?

I forrige uke ble det rapportert at RC3 skulle bli Build 2176. Det var før sikkerhetshullet ble avslørt. Tirsdag kveld kom det en ny build. Denne gangen 2183. Du kan selv kontrollere progresjonen til disse ved å beøke Microsofts FTP-server: ftp://ntbeta.microsoft.com i katalogen /outgoing/nt5. Hver build ligger i sin egen beskyttede katalog, men du kan selv se hvilke versjoner som ligger ute.

Endelig versjon 8. desember?

Microsoft er fortsatt i rute med RTM-utgaven (Release To Manufacturing) som skal være ferdig 8. desember. Selv lanseringen skjer ikke før 17. februar, men da skal det være salgsklare pakker i butikkene.