Windows 2000 i salg i Norge

Windows 2000, det nye operativsystemet fra Microsoft, ble i går lansert i flere deler av verden – inklusive i Norge. Du kan nå kjøpe den engelske versjonen, mens den norske utgaven er like rundt hjørnet...

Microsoft avholdt i går store lanseringsarrangementer for Windows 2000 rundt om i verden. I følge Microsoft hadde rundt 7.000 forhandlere og bransjefolk funnet veien til Oslo Spektrum for å overvære presentasjonen der.

Den norske versjonen av det nye operativsystemet går i produksjon i dag og vil være klar for salg i midten av april, i følge Microsoft Norge. Etter hvert skal Windows 2000 lanseres på 26 forskjellige språk. Ni av språkversjonene – inklusive engelsk – er allerede klare for salg per i dag.

Windows 2000 skal også presenteres i ni andre norske byer – Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Ålesund, Skien, Arendal, Fredrikstad og Bodø – som en oppfølging av torsdagens lansering i Oslo.

Bedre med Internett

Windows 2000, som er tiltenkt næringslivet, skal fungere bedre sammen med Internett-bruk enn hva som har vært tilfelle med tidligere operativsystemer, i følge Microsoft.

Microsoft uttaler også at flere enn 600.000 brukere har testet operativsystemet, som har vært under utvikling i over fire år.

- Det er over 250 selskaper på verdensbasis som allerede før lansering har tatt i bruk Windows 2000, i følge Ole Morten Settevik i Microsoft Norge. Flere av disse selskapene er norske.

Vurderer du å installere Windows 2000? Her finner du informasjon om et gratis program som kan fortelle deg om PCen din er klar for Windows 2000.

Andre tidligere artikler fra DinSide om Windows 2000:
Hva ligger bak Windows 2000?
Hva med spill i Windows 2000?
Installasjon av Windows 2000
Service-pakke for Windows 2000 allerede i juni?