Windows 2000 går i produksjon

Det rapporteres om at utviklerteamet bak Windows 2000 skal feire. Dette kan se ut til å være vel fortjent, siden Windows 2000 endelig har nådd "gull-status" og sendes til CD-pressene for produksjon.

Etter den mest omfattende testingen noensinne, med 250.000 deltakere involvert, skal Windows 2000 altså være klar for produksjon. Du må likevel vente til 17. februar før den blir klar for salg. Det er både en del praktisk forarbeide som gjenstår og mange CDer som skal produseres.

2195

Det er, som alltid, noen småting som dukker opp rett før den planlagte lanseringen, som egentlig var satt til 8. desember. Nå er dette fikset, og det nye, magiske versjonsnummeret er 2195. Versjon 2195 skal være klar for nedlastning for de registrerte betatesterne i dag, 16. desember.

Spennende for alle?

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Rapportene underveis har vært gjennomgående positive, og svært mange brukere har kjørt tunge oppgaver på betaversjoner i lange perioder.

Det store spørsmålet er hvor mange brukere av Windows 95/98 som vil gå over til Windows 2000. Microsoft anbefaler selvfølgelig dette til bedriftskunder i større nettverk, siden det er her funksjonaliteten er kraftig opprustet.

Problemet er at dette sannsynligvis blir svært kostbart for bedriftene - for kostbart for mange.

Når det gjelder privatbrukere, er det stort sett bare entusiaster og brukere med svært krevende behov som vurderer overgang. Brukere av arbeidsstasjoner som utvikler innhold for media vurderer også et bytte seriøst, men det er stadig problemer med støtte for spesiell og kritisk maskinvare.

Artikkelen fortsetter under annonsen