<b>HVOR KLIKKER DU OFTEST?</b> Her er programmet som forteller deg om dine vaner og uvaner ved tastaturet.
HVOR KLIKKER DU OFTEST? Her er programmet som forteller deg om dine vaner og uvaner ved tastaturet.Vis mer

WhatPulse måler alt du gjør på PC-en

Morsomt gratisprogram.

Det er i skrivende stund 38 dager, 19 timer og 13 minutter siden jeg startet PC-en forrige gang. Siden den gang har jeg trykket 62.641 ganger på tastaturet, klikket 9.210 ganger på musa, lastet ned 99 GB med data og lastet opp 812 MB.

Den desidert mest trykte tasten er E og mellomromstasten. Ja, og slettetasten da. Den har jeg trykket hele 5.748 ganger i løpet av perioden.

Og jeg var mest aktiv på mandag. Siden har aktiviteten på tastaturet sunket jevnt og trutt utover uka (huff, ikke fortell om det til sjefen).

Hvordan i all verden kan jeg vite dette? Jo, fordi jeg har installert programmet WhatPulse på PC-en min. Hele poenget med programmet er å fortelle deg PC-vanene dine. Ikke bare de tingene jeg har nevnt her, men også hvilke programmer du bruker mest og hvilke av dem som beslaglegger mest båndbredde - blant annet.

Bilder fra programmet og noen av funksjonene:


Konkurér med andre

Det finnes vel knapt et nytt dataprogram i 2014 som ikke inneholder delingsmuligheter, WhatPulse er intet unntak. Du kan for eksempel bruke statistikken din til å konkurrere med andre mennesker - via rangeringer på WhatPulse.org.

Her kan du for eksempel prøve å måle ditt dataforbruk mot brukere som houkouonchi, som har lastet ned 480 TB og lastet opp 766 TB på 268 timer. Neppe særlig populær hos internettleverandøren, vil vi anta.

Artikkelen fortsetter under annonsen

WhatPulse måler alt du gjør på PC-en


Verdt en titt

Uansett - WhatPulse gir et innovativt innblikk i datavanene dine, og forteller deg helt sikkert ett og annet du ikke var fullstendig klar over. Mest morsomt, litt nyttig.

Du finner mer informasjon og kan laste ned WhatPulse fra whatpulse.org. Programmet fungerer i Windows XP og nyere, versjoner for Mac og Linux finnes også. Det er gratis, men krever at du registrerer deg som bruker.

Samleside: Gratisprogrammer