WDTV Live blir første mediespiller med Spotify-integrasjon. Foto: Western Digital
WDTV Live blir første mediespiller med Spotify-integrasjon. Foto: Western DigitalVis mer

Western Digital og Spotify sammen om ny mediespiller

Gir enkel tilgang til 15 millioner låter via TV-skjermen.

Western Digital har nettopp annonsert en ny generasjon av sin populære WDTV-mediespiller-serie, WDTV Live og WDTV Live Hub. Dette er bokser som kobles til TV-en, og som via minneplugger, harddisker og minnekort kan spille av musikk-, bilde- og video-filer.

Internettjenester begynner å få en mer og mer sentral rolle på nye mediespillere, og WDTV Live-spillerne er intet unntak. Her får brukerne tilgang til populære streamingtjenester som blant annet Netflix, Hulu Plus og Blockbuster (tilgang varierer fra marked til marked), og den nye generasjonen får i tillegg tilgang til Spotify.

Første i klassen

Det betyr at du kan søke blant 15 millioner musikkspor fra alle de store plateselskapene, opprette spillelister og dele dem med venner via sosiale nettverk - alt ved hjelp av en fjernkontroll - direkte på TV-skjermen. Du får naturligvis også full tilgang til spillelister du har opprettet og oppretter på mobil og PC.

Ifølge Western Digital er dette de første mediespillerne i denne kategorien med slik integrasjon.

Kun premium-kunder

Spillerne er på vei i butikken, og vi har foreløpig ikke sett norske priser. I USA starter prisen på 99 dollar i USA, eller rundt 580 kroner.

For Spotify-tilgang kreves det imidlertid at du er såkalt Premum Spotify-kunde, og dette abonnementet koster 99 kroner i måneden her i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi tipper det kommer mange duppeditter med Spotify-integrasjon i tiden som kommer, ettersom tjenesten er blitt en stor hit i USA.

Du finner mer informasjon hos Western Digital.