vReveal forbedrer videoene dine

Fikser lys, farger og kurerer ustødige hender.

Å bruke et digitalt fotoapparat som filmkamera kan være en prøvelse, spesielt når det gjelder å holde kameraet rolig. Kvaliteten på opptakene blir dessuten ofte så som så.

Nye kameraer har blitt bedre, og er oftere og oftere utstyrt med bildestabilisator, som sørger for litt stødigere opptak, men det er sjelden noen 100%-løsning.

Fikser videoer i en fei

vReveal sørger for å rette opp mange av skavankene i videoopptakene dine, og er både overraskende enkelt å bruke, og sørger for gode resultater.

Programmet har en fikse-del som lar deg stabilisere opptakene, rette opp dårlig kontrast, hvitbalanse, skarphet og lignende, og en effekt-del som der du for eksempel kan tilføre romantisk slør eller ekstra fargemetning. Mange av verktøyene kan dessuten fininnstilles.

I de fleste tilfeller gjør knappen "One Click Fix" en helt utmerket jobb uten noe behov for manuelle inngrep i etterkant, fant vi ut.

Enkelt i bruk

Grensesnittet er svært enkelt, og det er mulig å forhåndsvise originalen og resultatet i ett og sammme vindu:


Opptak: Bjørn Eirik Loftås, DinSide.no

Når du er ferdig kan du lagre den reparerte videon på PC-en din, eller laste direkte opp til YouTube eller Facebook.

her ser du flere videoeksempler

Gratisversjon

Programmet er gratis, men hvis du vil lagre resultatet i HD-oppløsning trenger du premium-utgaven som koster 235 kroner. Et par av effektene er også forbeholdt premium-utgaven.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet herfra. Det fungerer i Windows XP og nyere, og jobber raskest med Nvidia Geforce grafikkort.