Vista transformation pack

TIPS: Med dette lille gratisprogrammet får du Vista-grensesnitt i Windows XP.

Vista transformation pack

  1. Se bildene


Det er snart fem år siden Windows XP så dagens lys, og fortsatt er det et godt stykke igjen til etterfølgeren, Vista, er klar for butikkhyllene. Beta 2 av operativsystemet er tilgjengelig for nedlasting og utprøving, men listen over bugs og uferdige funksjoner er fortsatt lang og vond. Vista setter dessuten langt større krav til maskinvaren enn XP - naturlig nok.

Nesten umulig å se forskjell

Hva om man kunne kombinere XP sin stabilitet med Vistas oppgraderte brukeropplevelse og friske Aero-design? Det er her Vista Transformation Pack 4.0 kommer inn i bildet. Dette programmet forandrer oppstarts- og påloggingsskjermen, de fleste systemikonene, temaene, fonter, verktøy- og menylinjer, programvinduer gjøres transparente, og oppgraderer klokke- og kalenderfunksjonen i operativsystemet. Du kan velge mellom fire forskjellige "skins", og under installasjonen kan du bestemme hvilke deler av operativsystemet du eventuelt vil la være å "oppgradere".

Vista transformation pack


Det hele er faktisk så gjennomført at det er vanskelig å oppdage at PCen din faktisk kjører det etter hvert aldrende operativsystemet Windows XP.
Se flere bilder!

Advarsel

Vi har installert Vista Transformation Pack 4.0 på tre av våre PCer som vi jobber med daglig, og har ikke opplevd problemer utover at ikonene ikke ble endret på en PC med norsk Windows XP. Det er derimot på sin plass å advare om at programmet endrer på systemfiler, og anbefales derfor kun til deg som ikke er redd for å eksperimentere med PCen din. Det er samtidig viktig at du følger instruksene på skjermen under installasjonen, til punkt og prikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vista Transformation Pack 4.0 kan lastes ned fra Softpedia (14 MB).

Se skjermbildene fra vår nye "Vista"-PC